Radio Romania Targu Mures https://www.radiomures.ro Radio Tg.-Mureș rămâne un radio de cuvânt și în acest sezon! Sun, 17 Oct 2021 12:54:54 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.6.1 Peste 2.000 de localităţi au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3 la mie https://www.radiomures.ro/stiri/peste-2-000-de-localitati-au-incidenta-cazurilor-de-covid-19-peste-3-la-mie.html Sun, 17 Oct 2021 12:26:58 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565357 Dintre oraşe, cea mai mare incidenţă a cazurilor este în Bragadiru, judeţul Ilfov, de 20,45, iar în cazul comunelor Brănişca din judeţul Hunedoara, unde incidenţa este de 29,34. Urziceni este municipiul cu cea mai mare incidenţă din România, de 16,3, urmat de Bucureşti, cu 16,27, şi de Slobozia, cu 13,73. Pe de altă parte, la […]

Articolul Peste 2.000 de localităţi au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3 la mie apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Dintre oraşe, cea mai mare incidenţă a cazurilor este în Bragadiru, judeţul Ilfov, de 20,45, iar în cazul comunelor Brănişca din judeţul Hunedoara, unde incidenţa este de 29,34.

Urziceni este municipiul cu cea mai mare incidenţă din România, de 16,3, urmat de Bucureşti, cu 16,27, şi de Slobozia, cu 13,73.

Pe de altă parte, la nivel naţional în acest moment nu sunt paturi ATI libere pentru persoanele confirmate cu SARS-CoV-2, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

 

Articolul Peste 2.000 de localităţi au incidenţa cazurilor de COVID-19 peste 3 la mie apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Date despre încasările din turism în România ale Institutului Naţional de Statistică https://www.radiomures.ro/stiri/date-despre-incasarile-din-turism-in-romania-ale-institutului-national-de-statistica.html Sun, 17 Oct 2021 12:10:36 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565337 Aproape 200 de mii de turişti străini au fost cazaţi în România în primele şase luni ale acestui an, iar cheltuielile lor totale au fost de peste o jumătate de miliard de lei, conform datelor Institutului Naţional de Statistică. Afacerile, inclusiv participarea la congrese, conferinţe, cursuri, târguri şi expoziţii au reprezentat principalul motiv al sejurului […]

Articolul Date despre încasările din turism în România ale Institutului Naţional de Statistică apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Aproape 200 de mii de turişti străini au fost cazaţi în România în primele şase luni ale acestui an, iar cheltuielile lor totale au fost de peste o jumătate de miliard de lei, conform datelor Institutului Naţional de Statistică.

Afacerile, inclusiv participarea la congrese, conferinţe, cursuri, târguri şi expoziţii au reprezentat principalul motiv al sejurului petrecut de aproximativ 60% dintre aceşti turişti.

Ei au cheltuit 310 milioane de lei, spre deosebire de cei sosiţi în România, în interes personal, care, în perioada respectivă, au adus turismului autohton în jur de 190 de milioane de lei.

Articolul Date despre încasările din turism în România ale Institutului Naţional de Statistică apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Președintele Colegiului Medicilor vrea sancționarea medicilor care prezintă teorii ce nu sunt validate ştiinţific https://www.radiomures.ro/stiri/presedintele-colegiului-medicilor-vrea-sanctionarea-medicilor-care-prezinta-teorii-ce-nu-sunt-validate-stiintific.html Sun, 17 Oct 2021 12:08:11 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565307 Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, anunţă că, din acest moment, va susţine ‘cu toată tăria sancţionarea oricărui medic, prin suspendarea exercitării profesiei’, dacă acela va prezenta în spaţiul public teorii care nu sunt validate ştiinţific, iar prin informaţiile transmise poate duce în eroare populaţia în privinţa stării de sănătate şi periclita […]

Articolul Președintele Colegiului Medicilor vrea sancționarea medicilor care prezintă teorii ce nu sunt validate ştiinţific apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, anunţă că, din acest moment, va susţine ‘cu toată tăria sancţionarea oricărui medic, prin suspendarea exercitării profesiei’, dacă acela va prezenta în spaţiul public teorii care nu sunt validate ştiinţific, iar prin informaţiile transmise poate duce în eroare populaţia în privinţa stării de sănătate şi periclita sănătatea publică, în contextul pandemiei de COVID-19.

El subliniază că prerogativele sale şi ale CMR sunt limitate, iar pentru astfel de situaţii se parcurg proceduri disciplinare de lungă durată, însă în contextul pandemiei de COVID-19 se impune existenţa unui mecanism rapid de suspendare a dreptului de exercitare a profesiei de către astfel de medici.

Daniel Coriu spune că sănătatea şi medicina trebuie să se bazeze, pentru a avea fundament, pe ştiinţă, pe dovezi, pe studii clinice.

Articolul Președintele Colegiului Medicilor vrea sancționarea medicilor care prezintă teorii ce nu sunt validate ştiinţific apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
PSD adună 175.000 de semnături pentru plafonarea preţurilor la energie şi gaze https://www.radiomures.ro/stiri/psd-aduna-175-000-de-semnaturi-pentru-plafonarea-preturilor-la-energie-si-gaze.html Sun, 17 Oct 2021 12:02:50 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565267 Peste 175.000 de români au semnat până acum în cadrul campaniei iniţiate de PSD de susţinere a proiectului de lege depus în Parlament privind plafonarea preţurilor la electricitate şi gaze. ”Credem că acest fapt trebuie să fie un semnal clar pentru parlamentarii tuturor partidelor la dezbaterile de luni, din Senat, privind aşteptările populaţiei faţă de […]

Articolul PSD adună 175.000 de semnături pentru plafonarea preţurilor la energie şi gaze apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Peste 175.000 de români au semnat până acum în cadrul campaniei iniţiate de PSD de susţinere a proiectului de lege depus în Parlament privind plafonarea preţurilor la electricitate şi gaze.

”Credem că acest fapt trebuie să fie un semnal clar pentru parlamentarii tuturor partidelor la dezbaterile de luni, din Senat, privind aşteptările populaţiei faţă de acest proiect extrem de important pentru milioane de români”, se arată într-un comunicat al PSD.

Proiectul social-democraților prevede plafonarea pentru 6 luni a preţurilor la energie şi gaze la niveluri pe care românii să le poată suporta.

Astfel, în cazul electricităţii, PSD a propus, prin ultimele amendamente depuse vineri, un plafon de preţ al energiei active de 250 de lei/Mwh, în condiţiile în care ultimele oferte ale furnizorilor către populaţie, această valoare a ajuns la peste 950 lei/Mwh.

În cazul gazelor naturale, plafonul propus este de 135 de lei/Mwh, faţă de oferte ale furnizorilor de 650 lei/Mwh.

Soluţiile PSD produc o scădere a preţului final faţă de actualele oferte ale furnizorilor cu 74% în cazul energiei şi 79% în cazul gazelor, se mai arată în comunicatul PSD.

Corina Fontu

Articolul PSD adună 175.000 de semnături pentru plafonarea preţurilor la energie şi gaze apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Petrolul face scor cu Brașovul și rămâne lider în Liga secundă https://www.radiomures.ro/stiri/petrolul-face-scor-cu-brasovul-si-ramane-lider-in-liga-secunda.html Sun, 17 Oct 2021 11:51:20 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565227 În cea de-a 10-a etapă a Ligii a II-a de fotbal, Petrolul Ploiești a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, pe FC Brașov și rămâne în fruntea clasamentului, cu 27 de puncte, Pe doi se află Universitatea Cluj, cu 24 de puncte și care, vineri, a trecut, în deplasare, de Ripensia Timișoara cu […]

Articolul Petrolul face scor cu Brașovul și rămâne lider în Liga secundă apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
În cea de-a 10-a etapă a Ligii a II-a de fotbal, Petrolul Ploiești a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, pe FC Brașov și rămâne în fruntea clasamentului, cu 27 de puncte,

Pe doi se află Universitatea Cluj, cu 24 de puncte și care, vineri, a trecut, în deplasare, de Ripensia Timișoara cu 3-0.

În celelalte jocuri din această rundă s-au consemnat rezultatele: FK Miercurea Ciuc-Poli Iași 3-1, Dunărea Călărași-Metaloglobus București 0-1, Viitorul Pandurii Tg.Jiu-Unirea Constanța 2-1, Dacia Brăila-FC Buzău 0-7, Unirea Slobozia-Poli Timișoara 1-0, Comunal Șelimbăr-Concordia Chiajna 1-0 și CSA Steaua București-Astra Giurgiu 1-1.

Ultima partidă a etapei, Unirea Dej-AFC Hermannstadt, va avea loc luni, 18 octombrie, de la ora 15.30.

Valeriu Voaideș

Articolul Petrolul face scor cu Brașovul și rămâne lider în Liga secundă apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Mădăraș, prima localitate din Mureș cu incidența de peste 10 la mie https://www.radiomures.ro/stiri/madaras-prima-localitate-din-mures-cu-incidenta-de-peste-10-la-mie.html Sun, 17 Oct 2021 10:59:57 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565187 Potrivit ultimelor date publicate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, comuna Mădăraș, din județul Mureș, are o rată de infectare de 10,04 la mia de locuitori. Alte două localități, Livezeni și Sâncraiu de Mureș, au trecut de 9 la mie, iar patru localități (Tg.Mureș, Grebeniș, Suplac, Râciu) au o incidență de peste 8. Printre acestea […]

Articolul Mădăraș, prima localitate din Mureș cu incidența de peste 10 la mie apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Potrivit ultimelor date publicate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, comuna Mădăraș, din județul Mureș, are o rată de infectare de 10,04 la mia de locuitori.

Alte două localități, Livezeni și Sâncraiu de Mureș, au trecut de 9 la mie, iar patru localități (Tg.Mureș, Grebeniș, Suplac, Râciu) au o incidență de peste 8. Printre acestea se numără și municipiul Tg.Mureș care are o rată de infectare de 8,12.

Municipiile Reghin și Sighișoara stau ceva mai bine, nu au ajuns la o rată de infectare de 6 la mia de locuitori, cifră de la care se aplică restricții de circulație.

La nivelul județului au fost raportate azi 217 noi cazuri, incidența fiind de 5,04.

Corina Fontu

Articolul Mădăraș, prima localitate din Mureș cu incidența de peste 10 la mie apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
1750 de pacienți la ATI. 37 sunt copii https://www.radiomures.ro/stiri/1750-de-pacienti-la-ati-37-sunt-copii.html Sun, 17 Oct 2021 10:57:01 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565147 11.546 de noi cazuri de COVID au fost anunțate în urmă cu puțin timp de autorități, din peste 41.000 de teste efectuate. În ultimele 24 de ore au murit 298 de pacienți infectați cu SARS-CoV- 2. La terapie intensivă sunt internaţi în acest moment 1.750 de pacienţi, dintre aceştia 37 sunt copii. În Brașov sunt […]

Articolul 1750 de pacienți la ATI. 37 sunt copii apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
11.546 de noi cazuri de COVID au fost anunțate în urmă cu puțin timp de autorități, din peste 41.000 de teste efectuate.

În ultimele 24 de ore au murit 298 de pacienți infectați cu SARS-CoV- 2.

La terapie intensivă sunt internaţi în acest moment 1.750 de pacienţi, dintre aceştia 37 sunt copii.

În Brașov sunt 567 de cazuri noi , în Mureș 217 noi îmbolnăviri au fost raportate, în Covasna 123, iar în Harghita sunt 103 cazuri noi.

Corina Fontu

Articolul 1750 de pacienți la ATI. 37 sunt copii apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Mină antitanc descoperită aseară în Harghita https://www.radiomures.ro/stiri/mina-antitanc-descoperita-aseara-in-harghita.html Sun, 17 Oct 2021 10:03:26 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565117 Un detectorist autorizat este cel care găsit piesa, la marginea drumului care leagă localităţile Sânmartin şi Cinod. La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita. Elementul de muniţie a fost identificat drept o mină antitanc, din Al Doilea Război Mondial. Aceasta a fost ridicată, transportată şi depozitată, în condiţii […]

Articolul Mină antitanc descoperită aseară în Harghita apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Un detectorist autorizat este cel care găsit piesa, la marginea drumului care leagă localităţile Sânmartin şi Cinod.

La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

Elementul de muniţie a fost identificat drept o mină antitanc, din Al Doilea Război Mondial. Aceasta a fost ridicată, transportată şi depozitată, în condiţii de siguranţă, în vederea distrugerii ulterioare.

Corina Fontu

Articolul Mină antitanc descoperită aseară în Harghita apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
În România sunt active 591 de focare de pestă porcină africană https://www.radiomures.ro/stiri/in-romania-sunt-active-591-de-focare-de-pesta-porcina-africana.html Sun, 17 Oct 2021 09:53:18 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565077 Un număr de 591 de focare de pestă porcină africană sunt active la nivel naţional, în scădere faţă de săptămâna precedentă, când s-au consemnat 602. Potrivit datelor centralizate de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, 20 de focare erau în exploataţii comerciale. În total, în întreaga ţară sunt afectate peste 363.000 de animale.

Articolul În România sunt active 591 de focare de pestă porcină africană apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Un număr de 591 de focare de pestă porcină africană sunt active la nivel naţional, în scădere faţă de săptămâna precedentă, când s-au consemnat 602.

Potrivit datelor centralizate de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, 20 de focare erau în exploataţii comerciale.

În total, în întreaga ţară sunt afectate peste 363.000 de animale.

Articolul În România sunt active 591 de focare de pestă porcină africană apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Tată și fiu arestați în Mureș pentru dare de mită https://www.radiomures.ro/stiri/tata-si-fiu-arestati-in-mures-pentru-dare-de-mita.html Sun, 17 Oct 2021 09:41:04 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=565027 Poliţiştii anticorupţie din Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant vineri, în jurul orei 18.00, un bărbat care încerca să ofere mită 1.000 de Euro unui agent de poliţie.  În schimbul banilor, poliţistul care lucrează la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv ar fi […]

Articolul Tată și fiu arestați în Mureș pentru dare de mită apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Poliţiştii anticorupţie din Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant vineri, în jurul orei 18.00, un bărbat care încerca să ofere mită 1.000 de Euro unui agent de poliţie.  În schimbul banilor, poliţistul care lucrează la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv ar fi trebuit să introducă în arest un telefon mobil şi un încărcător şi să le predea fiului său, arestat preventiv într-un dosar penal, informează într-un comunicat de presă Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş.

Acţiunea de flagrant a fost organizată ca urmare a denunţului formulat de agentul de poliţie. După flagrant, procurorul a dispus reţinerea făptuitorului, iar sâmbătă Tribunalul Mureş a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Măsura a fost dispusă atât pentru mituitor, cât şi pentru fiul acestuia, deja arestat preventiv într-o altă cauză.

Asupra celor doi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, precizează sursa citată.

Corina Fontu

Articolul Tată și fiu arestați în Mureș pentru dare de mită apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Baia Mare rămâne campioana României la rugby https://www.radiomures.ro/stiri/baia-mare-ramane-campioana-romaniei-la-rugby.html Sun, 17 Oct 2021 08:57:28 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=564987 Știința Baia Mare a cucerit, sâmbătă, un nou titlu de campioană națională la rugby, după ce a învins, în finala SuperLigii, desfășurată pe stadionul “Arcul de Triumf”, cu scorul de 11-3, pe CSA Steaua București. Băimărenii, care câștigaseră și ediția trecută de campionat, sunt calificați și în finala Cupei României, unde au ca adversară formația […]

Articolul Baia Mare rămâne campioana României la rugby apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Știința Baia Mare a cucerit, sâmbătă, un nou titlu de campioană națională la rugby, după ce a învins, în finala SuperLigii, desfășurată pe stadionul “Arcul de Triumf”, cu scorul de 11-3, pe CSA Steaua București.

Băimărenii, care câștigaseră și ediția trecută de campionat, sunt calificați și în finala Cupei României, unde au ca adversară formația SCM Timișoara.

Bănățenii au disputat, tot sâmbătă, finala mică a SuperLigii, pe care au pierdut-o în fața celor de la Dinamo cu 16-11.

Valeriu Voaideș

Articolul Baia Mare rămâne campioana României la rugby apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Sepsi și-a inaugurat noul stadion cu o înfrângere https://www.radiomures.ro/stiri/sepsi-si-a-inaugurat-noul-stadion-cu-o-infrangere.html Sun, 17 Oct 2021 08:39:25 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=564937 Formația covăsneană a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața lui FC Voluntari, într-un meci din cea de-a 12-a etapă a Ligii I de fotbal. Pentru echipa gazdă, la care a debutat ca antrenor principal italianul Cristiano Bergodi, a înscris sârbul Petar Bojic, în minutul 80, în timp ce golurile ilfovenilor […]

Articolul Sepsi și-a inaugurat noul stadion cu o înfrângere apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Formația covăsneană a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața lui FC Voluntari, într-un meci din cea de-a 12-a etapă a Ligii I de fotbal.

Pentru echipa gazdă, la care a debutat ca antrenor principal italianul Cristiano Bergodi, a înscris sârbul Petar Bojic, în minutul 80, în timp ce golurile ilfovenilor au fost marcate de Cristian Costin (22) și Vadim Rață (54).

Pentru Sepsi OSK a fost primul meci disputat pe noul stadion din Sf.Gheorghe, arenă cu o capacitate de 8.400 de locuri și care a costat 25 milioane de euro.

Gruparea covăsneană, care a bifat, în actuala stagiune, o singură victorie, 7 remize și 4 înfrângeri, ocupă locul 13 în clasament, cu doar 10 puncte,.

Tot sâmbătă, în cea de-a 12-a etapă, FCSB a învins pe CS Mioveni cu 3-0, după ce, vineri, în primul meci al rundei, Gaz Metan a trecut, la Mediaș, de Dinamo cu 2-1.

Duminică, 17 octombrie, vor avea loc alte trei partide:FC Argeș-Farul Constanța (ora 15.00), UTA Arad-FC Universitatea Craiova 1948 (ora 17.30) și Rapid București-CFR Cluj (ora 20.30).
Ultimele meciuri ale etapei vor avea loc luni,18 octombrie

FC Botoșani-Chindia Târgoviște (ora 17.30) și Universitatea Craiova-Academica Clinceni (ora 20.30).
În clasament conduce CFR Cluj cu 30 de puncte, fiind urmată de FCSB și FC Voluntari, cu câte 24 de puncte.

Valeriu Voaideș

Articolul Sepsi și-a inaugurat noul stadion cu o înfrângere apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Extragerea Loteriei de Vaccinare https://www.radiomures.ro/stiri/extragerea-loteriei-de-vaccinare.html Sun, 17 Oct 2021 08:09:35 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=564877 În această seară este programată cea de-a treia extragere a Loteriei de Vaccinare. La etapa de astăzi participă persoanele imunizate anti-COVID cu schemă completă şi care s-au înscris până vineri la prânz. Şi de această dată se vor acorda 80 de premii a 10 mii de lei şi un premiu de 100 de mii de […]

Articolul Extragerea Loteriei de Vaccinare apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
În această seară este programată cea de-a treia extragere a Loteriei de Vaccinare.

La etapa de astăzi participă persoanele imunizate anti-COVID cu schemă completă şi care s-au înscris până vineri la prânz. Şi de această dată se vor acorda 80 de premii a 10 mii de lei şi un premiu de 100 de mii de lei.

Extragerea va fi difuzată pe TVR 1, la ora 20:50, iar rezultatul va fi afişat pe site-ul Loteriei Române şi pe cel al Ministerului Economiei şi Sănătăţii.

Loteria va continua cu extrageri săptămânale şi lunare până la sfârşitul anului, când se va acorda şi marele premiu în valoare de 1 milion de lei.

Articolul Extragerea Loteriei de Vaccinare apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Covasna a intrat în scenariul roşu https://www.radiomures.ro/stiri/covasna-a-intrat-in-scenariul-rosu.html Sun, 17 Oct 2021 08:04:26 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=564847 Ultimul judeţ care înregistra mai puţin de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, Covasna, a trecut, ieri, de acest prag şi toată România figurează în prezent ca zonă roşie. La nivel naţional, media este de aproape 9 infectări la mia de locuitori, cu Bucureştiul şi localităţile limitrofe în continuare pe primul loc, peste […]

Articolul Covasna a intrat în scenariul roşu apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
Ultimul judeţ care înregistra mai puţin de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, Covasna, a trecut, ieri, de acest prag şi toată România figurează în prezent ca zonă roşie.

La nivel naţional, media este de aproape 9 infectări la mia de locuitori, cu Bucureştiul şi localităţile limitrofe în continuare pe primul loc, peste 16 la mie.

Capitala a înregistrat, pentru a patra zi la rând, peste 3.000 de cazuri noi diagnosticate în 24 de ore.

Articolul Covasna a intrat în scenariul roşu apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
168 de paturi ATI suplimentare au mai fost operaţionalizate la nivel naţional https://www.radiomures.ro/stiri/168-de-paturi-ati-suplimentare-au-mai-fost-operationalizate-la-nivel-national.html Sat, 16 Oct 2021 12:33:56 +0000 https://www.radiomures.ro/?p=564807 168 de paturi ATI suplimentare au mai fost operaţionalizate la nivel naţional, dar în prezent nu există niciun loc liber pentru cazurile grave de COVID-19, altele decât cele rezervate pentru pacienţi cu situaţii medicale speciale. Numărul celor care au nevoie de Terapie Intensivă este mult mai mare decât cei aproape 1.740 de pacienţi la ATI […]

Articolul 168 de paturi ATI suplimentare au mai fost operaţionalizate la nivel naţional apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>
168 de paturi ATI suplimentare au mai fost operaţionalizate la nivel naţional, dar în prezent nu există niciun loc liber pentru cazurile grave de COVID-19, altele decât cele rezervate pentru pacienţi cu situaţii medicale speciale.

Numărul celor care au nevoie de Terapie Intensivă este mult mai mare decât cei aproape 1.740 de pacienţi la ATI anunţaţi la prânz.

Astăzi au fost organizate noi transferuri în străinătate. Trei pacienţi în stare gravă au fost transportaţi cu un elicopter SMURD în Ungaria, la Debrecen.

Articolul 168 de paturi ATI suplimentare au mai fost operaţionalizate la nivel naţional apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.

]]>