Concert de muzică sacră la Radio Târgu-Mureş

Data eveniment: 2014-04-10 | Ora eveniment: 16:30

La Radio Târgu-Mureş, săptămâna „ŞCOALA ALTFEL” nu e doar diferită. Ci şi SUNĂ cu totul diferit.

Radio Târgu-Mureş vă invită joi, 10 aprilie, începând cu ora 16,30, la un concert susţinut, în Sala de Concerte, de ansamblul vocal-instrumental de copii şi tineret „Canzonetta” al Parohiei Evanghelice Biserica Neagră, compus din elevi ai Liceului „Johannes Honterus” din Braşov.

Ansamblul muzical al Bisericii Negre din Braşov este compus din copii şi tineri de vârste diferite, elevi ai liceului cu predare în limba germană „Johannes Honterus” din Braşov. In anul 1994, Ingeborg Acker a pus bazele unui cor de copii, pe care l-a îmbogăţit, cu trecerea anilor, cu acompaniament instrumental, în special Blockflote şi percutie.

Repertoriul grupului conţine muzică instrumentală şi corală a diferitelor epoci (Renaştere, Baroc, Clasicism), muzică populară internaţională şi muzică uşoară a secolului XX. 

Caracterizat prin spirit de echipă şi atmosferă colegială, ansamblul Canzonetta se poate mândri nu numai cu un număr impresionant de concerte în Brasov şi în multe alte oraşe ale României, ci şi cu turnee internaţionale. A înregistrat mai multe albume şi a fost prezent, cu diverse ocazii, în emisiuni şi reportaje tv.

Intrarea este liberă!

Emisiunea-concert va fi transmisă, în direct, pe frecvenţele Radio Târgu Mureş de 102,9 şi 98,9 FM şi live, audio -video pe www.radiomures.ro

Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicatã. Câmpurile necesare sunt marcate cu*

Acum in emisie

BUNĂ DIMINEAŢA, TRANSILVANIA! cu radiomures

Live Video

VIDEOFM

= 4.9761RON-0.0001
  • usd 0.1179 1 -9.9999

  • chf 5.0938 1 -0.026

  • aud 3.0265 1 0.0173

  • RSS RSS

  • Parteneri