Ascultă Radio România Târgu Mureș Live

Meniu de top de Crăciun, pentru vârstnicii dintr-un cămin din Sibiu

Radio România Mureș
Foto: Foto: Teodor Boantă

Publicat de radiomures, 15 noiembrie 2016, 19:49

Vârstnicii de la un cămin din municipiul Sibiu vor avea parte, pe 22 noiembrie, de o cină gratuită, preparată de trei chefi de top. Cina specială va fi servită la Cantina Studenţească a Universităţii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu (ULBS), organizatori ai evenimentului.
Atmosfera de Crăciun va fi întreţinută de studenţii Facultăţii de Teologie, care vor pregăti un recital de colinde.
Cea de a doua parte a evenimentului ‘Parfum de Crăciun în fiecare cămin’ va avea loc o zi mai târziu şi este dedicat exclusiv studenţilor din căminele ULBS.
În 23 noiembrie, aceştia vor avea parte de tradiţionala petrecere de Crăciun, în care studenţii ‘bucătari’ vor pregăti gogoşi şi mere coapte pentru colegii lor de cămin.

Campanie de sprijinire a turismului din Praid
Social joi, 18 decembrie 2025, 15:00

Campanie de sprijinire a turismului din Praid

Centrul local de Wellness este tot ce a mai rămas deocamdată din Stațiunea Praid în condițiile în care principalul motor turistic al zonei,...

Campanie de sprijinire a turismului din Praid
Ministrul Culturii, Demeter Andras, mesaj de Ziua minorităţilor: Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi
Social joi, 18 decembrie 2025, 14:37

Ministrul Culturii, Demeter Andras, mesaj de Ziua minorităţilor: Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi

Ministrul Culturii, Demeter Andras, a transmis, azi, un mesaj dedicat Zilei naţionale a minorităţilor din România, în care a subliniat...

Ministrul Culturii, Demeter Andras, mesaj de Ziua minorităţilor: Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi
Harghita pregătește harta gusturilor autentice
Social joi, 18 decembrie 2025, 13:00

Harghita pregătește harta gusturilor autentice

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita (Visit Harghita) a lansat un sondaj de opinie privind identificarea semnificației gusturilor...

Harghita pregătește harta gusturilor autentice
Crescătorii de oi protestează mâine pentru că nu și-au primit subvențiile
Social joi, 18 decembrie 2025, 12:05

Crescătorii de oi protestează mâine pentru că nu și-au primit subvențiile

Un grup de fermieri a anunțat că vineri, 19 decembrie, vor demara o acțiune de protest în fața Agenției pentru Finanțarea Investițiilor...

Crescătorii de oi protestează mâine pentru că nu și-au primit subvențiile
Social joi, 18 decembrie 2025, 09:24

Sindicalişti din patru confederaţii protestează la Palatul Cotroceni şi cer medierea Preşedinţiei

Sindicalişti din patru confederaţii sindicale protestează astăzi, începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, cerând Preşedinţiei să...

Sindicalişti din patru confederaţii protestează la Palatul Cotroceni şi cer medierea Preşedinţiei
Social miercuri, 17 decembrie 2025, 18:44

Reacția CNA după scrisoarea deschisă semnată de peste o mie de jurnaliști, prin care sunt semnalate atacuri la adresa redacţiei Recorder

Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza, în limitele competenţelor sale, emisiunile tv reclamate în scrisoarea deschisă semnată de...

Reacția CNA după scrisoarea deschisă semnată de peste o mie de jurnaliști, prin care sunt semnalate atacuri la adresa redacţiei Recorder
Social miercuri, 17 decembrie 2025, 18:35

Planuri de management elaborate cu fonduri europene pentru cinci arii naturale protejate din Harghita şi Covasna

Planurile de management pentru cinci arii naturale protejate din judeţele Harghita şi Covasna au fost elaborate în urma unui proiect finanţat din...

Planuri de management elaborate cu fonduri europene pentru cinci arii naturale protejate din Harghita şi Covasna
Social miercuri, 17 decembrie 2025, 18:32

Harghita: Premiul de Excelenţă în Gastronomie, acordat unor chefi care promovează tradiţiile gastronomice locale

Cinci chefi din judeţul Harghita care promovează tradiţiile gastronomice locale, au fost laureaţii din acest an ai ‘Premiului de...

Harghita: Premiul de Excelenţă în Gastronomie, acordat unor chefi care promovează tradiţiile gastronomice locale