A treia ediţie a festivalului gastronomic Taste of Transylvania, în satul de vacanţă Boroş, din Harghita
Cel mai mare festival gastronomic din România, ‘Taste of Transylvania’, a început astăzi, în satul de vacanţă Boroş, din comuna Lunca de Jos şi reuneşte chefi de top, distinşi cu stele Michelin, antreprenori din industria HoReCa, artizani culinari şi producători locali.
Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, evenimentul îşi propune să aşeze Transilvania pe harta culinară internaţională.
Ediţia din acest an oferă mâncare tradiţională reinterpretată, muzică bună, activităţi pentru gurmanzi şi ateliere de gătit.
Evenimentul a debutat astăzi, când Crucea Roşie Română, Caritas, echipa Sepsi OSK şi echipa de hochei din Gheorgheni au participat la o sesiune de gătit colectiv de zacuscă, pe care o vor folosi, ulterior, în scop caritabil.
În zilele următoare sunt programate demonstraţii de gătit, dezbateri gastronomice, lansări de carte, dar şi diverse concerte.
Sursa: AGERPRES