Bucuria de a fi | Alimente de sezon

Publicat de Rotar Mirela, 10 decembrie 2024, 08:30
Consumul alimentelor de sezon și locale oferă gusturi autentice, o valoare nutrițională superioară și sprijină economia locală. Reduce impactul asupra mediului prin amprenta de carbon scăzută și generează mai puține deșeuri. De asemenea, promovează un stil de viață sustenabil și conștient, susținând biodiversitatea și tradițiile locale. Iar cel mai mult are de câștigat sănătatea noastră. Mihaela Țăpescu, nutritionist:
Ascultă rubrica Bucuria de a fi, cu Emanuela Aranyos, pe frecvențele 102,9 FM, 98,9 FM, 94,9 FM-Borsec și online pe www.radiomures.ro, de luni până vineri, în emisiunile „Bună dimineața, Transilvania!”, „Pulsul zilei” sau „Sens unic”, iar duminică emisiunea Bucuria de a fi, între orele 11 și 13.
Autor: Emanuela Aranyos