Concurs de făcut cârnaţi, demonstraţii culinare şi expoziţii de slănini şi brânzeturi maturate la Sibiu
Sibienii şi turiştii sunt aşteptaţi în perioada 22-24 februarie la un eveniment dedicat Gusturilor Sibiului, în cadrul căruia vor fi organizate expoziţii cu vânzare şi concursuri de slănini, brânzeturi maturate, de cârnaţi, o piaţă ţărănească cu produse locale de sezon precum şi o expoziţie de produse meşteşugăreşti.
Evenimentul, numit Gusturile Iernii, este organizat de Consorţiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, va avea loc la complexul Redal Expo din Sibiu şi este dedicat promovării Gusturilor Sibiului, a producătorilor şi produselor locale şi a reţelei HoReCa din Cartea Gusturilor.
La concursurile de slănini şi de brânzeturi maturate şi la cel de făcut cârnaţi, înscrierile se pot face pe site-ul sibiugastronomia.ro.
Accesul publicului la eveniment este gratuit.