Pâinea şi Tortul Anului 2017 vor fi premiate în martie în cadrul expoziţiei GastroPan Sibiu
Numeroşi brutari şi cofetari din toată ţara vor intra în cursa pentru premierea celei mai inovatoare pâini şi a celui mai gustos tort, cu prilejul expoziţiei GastroPan, găzduită în perioada 23-25 martie la Redal Expo din Sibiu.
Înscrierile la Concursurile GastroPan se fac până pe 10 februarie, precizează organizatorii.
Dintre cele nouă categorii competiţionale, concursurile care desemnează Tortul şi Pâinea Anului 2017 sunt cele mai atractive, atât pentru concurenţi cât şi pentru publicul larg.
Expoziţia GastroPan va prezenta cea mai diversificată gamă de produse, soluţii şi tehnologii existente pe piaţă: de la echipamentele şi tehnologiile cele mai moderne, materii prime şi accesorii inovatoare, produse şi servicii IT, soluţii de igienizare, până la ambalaje şi accesorii pentru decorarea torturilor.