Ascultă Radio România Târgu Mureș Live

Pregătirile pentru iarnă sunt deja organizate

Radio România Mureș
Foto: Sursa foto: tvr.ro

Publicat de MIRELA ROTAR, 8 noiembrie 2019, 12:17

Stocurile de cărbune sunt suficiente pentru sezonul rece şi se află în termocentrale, a declarat noul ministru al economiei, energiei şi mediului de afaceri, Virgil Popescu. Acesta a participat aseară la comandamentul de iarnă organizat la Palatul Victoria de premierul Ludovic Orban.
Şi Ministerul Apărării Naţionale s-a declarat pregătit pentru iarnă. Sunt peste 6.000 de militari gata să intervină şi 1.000 de mijloace tehnice, a spus ministrul Nicolae Ciucă. La acestea se adaugă cinci elicoptere şi un avion de transport mediu curier.
Ministrul transporturilor, Lucian Bode, a precizat că şi în domeniul său de activitate lucrurile sunt organizate şi că încă de la începutul lunii octombrie funcţionează comandamentul central de iarnă atât la Compania CFR Marfă, cât şi la Compania de Drumuri.

Campanie de sprijinire a turismului din Praid
Social joi, 18 decembrie 2025, 15:00

Campanie de sprijinire a turismului din Praid

Centrul local de Wellness este tot ce a mai rămas deocamdată din Stațiunea Praid în condițiile în care principalul motor turistic al zonei,...

Campanie de sprijinire a turismului din Praid
Ministrul Culturii, Demeter Andras, mesaj de Ziua minorităţilor: Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi
Social joi, 18 decembrie 2025, 14:37

Ministrul Culturii, Demeter Andras, mesaj de Ziua minorităţilor: Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi

Ministrul Culturii, Demeter Andras, a transmis, azi, un mesaj dedicat Zilei naţionale a minorităţilor din România, în care a subliniat...

Ministrul Culturii, Demeter Andras, mesaj de Ziua minorităţilor: Împreună suntem mai puternici şi mai eficienţi
Harghita pregătește harta gusturilor autentice
Social joi, 18 decembrie 2025, 13:00

Harghita pregătește harta gusturilor autentice

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita (Visit Harghita) a lansat un sondaj de opinie privind identificarea semnificației gusturilor...

Harghita pregătește harta gusturilor autentice
Crescătorii de oi protestează mâine pentru că nu și-au primit subvențiile
Social joi, 18 decembrie 2025, 12:05

Crescătorii de oi protestează mâine pentru că nu și-au primit subvențiile

Un grup de fermieri a anunțat că vineri, 19 decembrie, vor demara o acțiune de protest în fața Agenției pentru Finanțarea Investițiilor...

Crescătorii de oi protestează mâine pentru că nu și-au primit subvențiile
Social joi, 18 decembrie 2025, 09:24

Sindicalişti din patru confederaţii protestează la Palatul Cotroceni şi cer medierea Preşedinţiei

Sindicalişti din patru confederaţii sindicale protestează astăzi, începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, cerând Preşedinţiei să...

Sindicalişti din patru confederaţii protestează la Palatul Cotroceni şi cer medierea Preşedinţiei
Social miercuri, 17 decembrie 2025, 18:44

Reacția CNA după scrisoarea deschisă semnată de peste o mie de jurnaliști, prin care sunt semnalate atacuri la adresa redacţiei Recorder

Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza, în limitele competenţelor sale, emisiunile tv reclamate în scrisoarea deschisă semnată de...

Reacția CNA după scrisoarea deschisă semnată de peste o mie de jurnaliști, prin care sunt semnalate atacuri la adresa redacţiei Recorder
Social miercuri, 17 decembrie 2025, 18:35

Planuri de management elaborate cu fonduri europene pentru cinci arii naturale protejate din Harghita şi Covasna

Planurile de management pentru cinci arii naturale protejate din judeţele Harghita şi Covasna au fost elaborate în urma unui proiect finanţat din...

Planuri de management elaborate cu fonduri europene pentru cinci arii naturale protejate din Harghita şi Covasna
Social miercuri, 17 decembrie 2025, 18:32

Harghita: Premiul de Excelenţă în Gastronomie, acordat unor chefi care promovează tradiţiile gastronomice locale

Cinci chefi din judeţul Harghita care promovează tradiţiile gastronomice locale, au fost laureaţii din acest an ai ‘Premiului de...

Harghita: Premiul de Excelenţă în Gastronomie, acordat unor chefi care promovează tradiţiile gastronomice locale