Bucuria de a fi | Koji Ferment

Publicat de Rotar Mirela, 19 august 2025, 10:13
Știați că bucuria izvorăște în mare parte din sănătatea intestinelor, unde o floră intestinală echilibrată reduce cortizolul ridicat și contribuie la niveluri optime de serotonină și dopamină, hormonii fericirii?
În universul vast al microorganismelor există și aliați neașteptați ai sănătății noastre. Aspergillus oryzae, cunoscut în Asia sub numele de koji, transformă alimentele în surse mai bogate de nutrienți, susținând echilibrul digestiv și întărind imunitatea naturală a organismului. De aici, bucuria de a fi:
Ascultă rubrica Bucuria de a fi, cu Emanuela Aranyos, pe frecvențele 102,9 FM, 98,9 FM, 94,9 FM-Borsec și online pe www.radiomures.ro, de luni până vineri, în emisiunile „Bună dimineața, Transilvania!”, „Pulsul zilei” sau „Sens unic”, iar duminică emisiunea Bucuria de a fi, între orele 11 și 13.
Autor: Emanuela Aranyos