Caravana Bicicleta porneşte la drum!

Data eveniment: 20150921

Radio Tîrgu-Mureş se întoarce şi anul acesta la tine! Pe biciclete ! Ediţia de toamnă – a 15-a, a Caravanei Bicicleta porneşte, la pas şi la pedală, prin Transilvania ! Dăm startul joi, 24 septembrie de la Bâlea Cascadă. Ne aşteaptă 550 de km în 9 zile, prin judeţele Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita şi Mureş, ca să ne întâlnim cu tine!

Ascultă zilnic Radio Târgu Mureş, intră pe site-ul nostru www.radiomures.ro şi pe paginile de socializare facebook.com/Radiomures sau twitter.com/radiomures1, ca să afli unde opreşte caravana,  dar şi peripeţiile inerente şi să ne spui cum ai vrea să fie Transilvania pentru tine. Întotdeauna… Radio Tîrgu-Mureş, un radio de cuvânt!

Caravana ciclistă este un eveniment marca Radio Tîrgu-Mureş care promovează stilul de viaţă sănătos,  în armonie cu natura.

Traseul Caravanei Bicicleta 2015:

24 septembrie: Bâlea Cascadă – Cârţişoara – Victoria – Voila – Făgăraş

25 septembrie: Făgăraş – Şercaia – Hoghiz – Racoşu de Jos – Baraolt

26 septembrie: Baraolt – Micloşoara – Araci – Braşov – Săcele

27 septembrie: Săcele – Prejmer – Sfântu Gheorghe – Băile Tuşnad

28 septembrie: Băile Tuşnad – Sânmărtin Ciuc – Bancu – Sîncrăieni Ciuc –  Miercurea Ciuc – Frumoasa

29 septembrie: Frumoasa – Mihăileni – Racu – Gheorgheni

30 septembrie: Gheorgheni – Liban – Odorheiu Secuiesc – Bisericani

1 octombrie: Bisericani – Praid – Sovata – Câmpul Cetăţii

2 octombrie: Câmpul Cetăţii – Gruişor – Miercurea Nirajului – Găleşti – Maiad – Tg-Mureş  (sediul Radio Tîrgu-Mureş)

Printre obiectivele proiectului se numără: întâlnirile şi discuţiile echipei caravanei de biciclişti cu ascultătorii din localităţile de pe traseu; promovarea şi susţinerea unui stil de viaţă activ şi sănătos prin practicarea cicloturismului şi militarea pentru un mediu cu un nivel cât mai scăzut de poluare; promovarea condiţiilor propice practicării acestui stil de viaţă (realizarea şi integrarea în sistemul de circulaţie a pistelor speciale pentru biciclişti); dezvoltarea turismului activ, nemotorizat, prin identificarea obiectivelor turistice din judeţele Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu care vor fi promovate la Radio Tg. Mureş; creşterea interesului pentru cunoaşterea şi protejarea patrimoniului natural, precum şi a celui arhitectonic din această zonă.

Caravana Bicicleta 2015 – o campanie pusă-n mişcare de Radio Tîrgu Mureş cu sprijinul Kaufland România.  Pedalăm „Din toată inima pentru România”.

Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicatã. Câmpurile necesare sunt marcate cu*

Acum in emisie

Music RTM cu radiomures

Live Video

VIDEOFM

= 4.9756RON-0.0008
  • usd 0.1161 1 -0.0001

  • chf 5.0733 1 -0.0040

  • aud 3.0569 1 0.00320

  • RSS RSS

  • Parteneri