Invitație la dezbaterea publică: Împreună pentru un mediu curat

Data eveniment: 20171115 | Ora eveniment: 17:00

Radio Tîrgu-Mureș este o instituție publică de presă care nu doar discută despre problemele importante ale comunității ci, atunci când se impune, preia inițiativa și acționează.

În ultimii ani, instituția noastră a urmărit cu atenție sporită problematica protecției mediului. Am inițiat mai multe acțiuni începând cu poluarea aerului și încurajarea traficului prietenos cu mediul, tăierea pădurilor și a arborilor din localități, situația animalelor sălbatice protejate din arealul nostru, până la gestionarea deșeurilor și ecologizarea lacurilor și râurilor.

Radio Tîrgu-Mureș desfășoară, de mai mulți ani, campanii de conștientizare asupra problemelor de protecție a mediului, pentru că este convingerea noastră că suntem responsabili de planeta pe care vor trăi copiii și nepoții noștri.

Anul acesta, pe 22 aprilie, de Ziua Pământului, am organizat acțiunea Împreună Curățăm Malul Mureșului, în cadrul căreia peste 400 de persoane au strâns, în doar trei ore, de pe un segment de trei kilometri, șase camioane de gunoaie, cu aproximativ 2.000 de saci de deșeuri.

În urma consultării permanente cu reprezentanții ONG-urilor din domeniul protecției mediului, am ajuns la concluzia că în această toamnă, în loc de curățenie de toamnă, vom organiza o dezbatere publică pe subiectul gestionării deșeurilor, cu intenția găsirii unor soluții pe termen lung pentru păstrarea curățeniei generale.

Mizăm pe participarea, părerile și ideile dumneavoastră la această dezbatere publică.
Sperăm că veți accepta invitația noastră și că împreună vom contribui la un mediu mai curat și la conștientizarea comunității în această privință.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 15 noiembrie, ora 17.00, la Radio Tîrgu Mureș (B-dul 1 Dec. 1918, nr. 109).

Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicatã. Câmpurile necesare sunt marcate cu*

Acum in emisie

SENS UNIC – MUZICĂ DE POVESTE cu radiomures

Live Video

VIDEOFM

= 4.9763RON0.00020
  • usd 0.1170 1 -0.0009

  • chf 5.0843 1 -0.0095

  • aud 3.0283 1 0.00180

  • RSS RSS

  • Parteneri